سفارش کمد دیواری دادن و گرفتن ۹۰ درصد مبلغ
سلام ببخشید من در تهران ساکن هستم از سایت دکور نایس سفارش کمد دیواری دادم و طرف مقابل ۹۰ درصد مبلغ راگرفته و در حد ۱۰ درصد کارناقصی برایم انجام داد و از ادامه و اتمام کار امتناع کرد و دیگر گوشی خود را پاسخگو نبود بنده برایش اظهار نامه فرستادم مبنی بر این که کارش را به اتمام برساند ولی توجهی نکرد سپس از او شکایت نموده که متوجه شدیم در شهر سنندج ساکن است و در دفتر خدمات قضایی شکایت را به سنندج ارجاع داده که در شورای حل اختلاف به نتیجه نرسید و ارجاع به دادگاه سنندج شد ما تامین دلیل انجام داده و دنبال مطالبه هزینه ی داده شده بودیم و لایحه فرستادیم که به خاطر بعد مسافت امکان حضور نداریم و تقاضای آنلاین کردیم با ما از طرف دادگاه سنندج تماس گرفتن و گفتند که قاضی گفته اند این شکایت راه به جایی نمیبرد چون شما باید ایفای تعهد میزدید نه مطالبه وجه میخواستم ببینم که حرف شان قانونی است چون من با توجه به این که دارای فرزند و همسر می باشم نمیتوانستم ۷ ماه برای یک کمد دیواری منتظر باشم و زندگی ام را تعطیل کنم آیا را قانونی وجود دارد که من به حقم برسم و این که با وجود فرستادن لایحه و بعد مسافت حضور من در دادگاه الزامی است یا خیر ؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید با تشکر
ثبت پاسخ