آشنا شدن با فردی و واریز ۲۱۰ ملیون به حساب دختر و تکلیف این هبه

• صفحه اصلی
  • آشنا شدن با فردی و واریز ۲۱۰ ملیون به حساب دختر و تکلیف این هبه

آشنا شدن با فردی و واریز ۲۱۰ ملیون به حساب دختر و تکلیف این هبه

واقعیتش حدود 8 ساله از طریق تلگرام با جوانی آشنا شدم ایشون متولد 70 هستن بنده متولد 61. هر دومون شهرهای دور از هم زندگی میکنیم این آقا تابحال قیافه منو ندیده رابطه ی عاشقانه نداریم باهم .همیشه هم بهشون گفتم عین برادرم هستین و قبول کردن واقعا آقای گلی هستن توو این مدت بمن همه جوره لطف کردن شماره کارت ازم خواستن و من چون می ترسیدم و همینطور نیاز مالی داشتیم شماره کارت مادرمو به ایشون دادم بعضا ی میلیون بعضا 500 واریز کردن همیشه هم ب اجبار خودشون تابحال از ایشون بصورت پیامک یا زنگ پول نخاستم حتی در تلگرام هم نخاستم همیشه اومدن تلگرام نوشتن امروز مثلا کارم خوب بود آبجی بشما هم فرضا یک میلیون ریختم و اگر هم اعتراضی میکردم میگفتن شما هم عین خانوادمی ...تا بحال تقریبا 210 میلیون. ریختن ک 70 میلیونشو تکه تکه از خونه لازم شده بعد فوت پدرم خرج کردم ولی بقیشو نگهداشتم بفکر اینکه ی روزی پولاشو ازم بخواد یا اینکه خدای ناکرده نتونم پس بدم در قبالش ی چیز دیگه ازم بخاد.... این آقا اصلا ب فکر ازدواج با کسی نیس میگم شاید بمن الکی آبجی میگه نظری داره اگه اینجور باشه میتونه کمکایی ک کرده بخاد. میشه راهنماییم کنین ی همچین چیزی امکان داره ؟

ثبت پاسخ

شماره تماس شما منتشر نخواهد شد. *